Voor 23:45 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf € 50,-
Retourneren binnen 30 dagen
Menu
Bel ons
Mail ons

Vroeger was de keuze eenvoudig, je auto had een H4 lamp of een H7 en in uitzonderingen een H1 lamp. Dan had je het wel een beetje gehad. Vandaag de dag is het een stuk lastiger om de juiste lampenmaat voor je auto te achterhalen. Wel eens gehoord van een PSY24W lampje? Of een G4 lamp? Gelukkig weten wij alles van lampen en met onze fittingzoeker kun je eenvoudig opzoeken welke autolamp je nodig hebt.

Fittingzoeker

Hoe werkt dat dan?

  1. Bezoek allereerst onze fittingzoeker; (homepage Xenonlamp)
  2. Na invullen van het merk en type auto kun je per verlichtingssoort zien welke lampenmaat je nodig hebt;
  3. Als je daarna op de blauwe button klikt “ZOEK NAAR PRODUCTEN”, krijg je alle producten uit ons assortiment te zien met deze maat;
  4. Aan de linkerkant kun je zelfs nog meer filters toepassen, zodat je eenvoudiger bij het juiste product uitkomt. Kleur, merk auto, verlichtingssoort etc.

Welke autolamp heb ik nodig? Persoonlijk advies

De keuze is enorm, maar we hopen dat we je met onze fittingzoeker een eind op weg kunnen helpen bij het vinden van de juiste autolamp. Uiteraard staan we voor je klaar om je met je keuze te helpen of te adviseren. Neem hiervoor contact met ons op. Dit kan telefonisch via +31(0)46-204 14 68, via e-mail klantenservice@xenonlamp.nl, of stuur ons een berichtje op Facebook. Ook hebben we in Sittard een Xenonlamp.nl winkel! We helpen je op alle mogelijke manieren graag verder met de keuze voor jouw autolampen.