Ombouwset Xenon verlichting

We hebben 4 verschillende merken Xenon ombouwsets voor de after market. Voor de auto's met een boord computer hebben we diverse CANBUS Xenon oplossingen. Zie ook ons artikel Heb ik voor mijn koplamp een R-lamp, C-lamp of normale lamp nodig?

De R-lampen, zoals bijvoorbeeld de H7-R lamp is speciaal ontwikkeld voor koplampen met een reflector, het meest traditionele lichtbundelsysteem. Meer weten over R-lampen? C-lampen, speciaal ontwikkeld voor korte reflector koplampen. Een C-lamp betreft lampen die ongeveer de helft van de lengte hebben in vergelijking met gewone xenonlampen. 

Filteren
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 70

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 70

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De sets zijn eenvoudig zelf te monteren met behulp van de bijgeleverde inbouwhandleiding. U kunt het ook laten monteren in één van onze inbouwlocaties.

Montage van een Xenon ombouwset levert geen enkel probleem op voor de bestaande koplampunit. Hierdoor is de Xenon verlichting later probleemloos over te plaatsen in een volgende of andere auto.

Xenon verlichting heeft een lager stroomverbruik dan halogeen, en mede daardoor een langere levensduur. Door het lage stroomverbruik van het systeem ligt de temperatuur aanzienlijk lager. De lamp heeft slechts een warmte ontwikkeling van 35 Watt. Geen enkel probleem voor uw koplamp. Lees meer in ons artikel over feiten en fictie over Xenon verlichting.

Geef je auto een upgrade door het monteren van xenonverlichting.

Scroll to top