+31 (0) 462041468     +31 (0) 6 3811 4360

0 artikel(en) - € 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

H1 led lampen voor uw auto

Het product waar u naar op zoekt bent, is helaas uit ons assortiment gehaald. De reden hiervan is dat recentelijk de wetgeving inzake autoverlichting zonder E-keurmerk is aangepast. Dit heeft als gevolg dat producten zonder E-keurmerk, behalve geschikt voor binnenverlichting, niet meer verkocht mogen worden.

Meer weten? Lees hier meer over de wetgeving omtrent autoverlichting zonder E-keurmerk.

 

H1 led autolampen

Door de vele ontwikkelingen op het gebied van licht wordt led steeds beter. De lichtopbrengst van de led neemt dan ook toe. Goed nieuws dus voor de H1 led autolamp die door zijn omvang over het algemeen nog weinig goede producten met voldoende lichtopbrengst kent. Bij Xenonlamp.nl vindt u H1 lampen van hoge kwaliteit, zoals u van ons gewend bent. De H1 led lampen in ons assortiment hebben een lichtopbrengst tot wel 4000 Lumen! Zo bent u verzekerd van een hoogstaande autolamp.

Bekijk hieronder alle H1 led lampen en bestel direct!


Er komen geen producten overeen met de selectie.

Toepassingen van H1 led lampen

Veelal wordt de H1 led lamp gebruikt als mistlicht of breedstraler. Dit maakt de lamp zeer geschikt als standaardmaat voor deze soorten verlichting. De autolamp is ook te gebruiken als stuurverlichting die mee schijnt wanneer u een bepaalde kant op stuurt. Zo worden de berm en hoeken goed verlicht wanneer u draait met uw auto. Dit is erg handig als u bijvoorbeeld op het platteland woont of veel op onverlichte wegen rijdt.

De H1 led lamp installeren

Sommige H1 lampen kunnen weleens een foutmelding geven op de boordcomputer van uw auto. In dat geval is het goed om voor een Canbus H1 led te gaan, deze zijn namelijk 100% compatibel met uw boordcomputer.

Het installeren van uw nieuwe H1 lamp is zo gedaan. Deze autolamp is eenvoudig te monteren omdat deze uitgerust is met een H-maat fitting. Dit betekent dat de ballast vast zit aan de kabel. Hierdoor komt het hele installeren van de lamp neer op een plug & play principe. Steek de stekker in het slot en uw nieuwe H1 autolamp is klaar voor gebruik.

H1 led lamp kopen bij Xenonlamp.nl

Als een u H1 lamp wilt kopen, bent u bij Xenonlamp.nl aan het juiste adres. Alle H1 led lampen in ons assortiment zijn van de beste kwaliteit en leveren de best verkrijgbare lichtopbrengst. Zo bent u altijd voorzien van een lamp van topkwaliteit.