X-Line LED binnenverlichtingspakket geschikt voor Audi A5 coupe - Basis-pakket

SKU
2030.04.01
Vóór 22:00 besteld is morgen in huis!
€ 34,94
-
+
 • LED binnenverlichtingspakket Audi A5 Coupe
 • 12 Maanden Garantie
 • Kleur Wit
Gegevens

X-Line Binnenverlichting LED geschikt voor Audi A5 Coupe

Door Xenonlamp.nl speciaal samengestelde LED verlichtingspakket van het merk X-Line voor uw binnenverlichting. Dit pakket bevat de beste en storingsvrije LED verlichting die op dit moment verkrijgbaar is. Een mooie witte kleur, en 18 maanden garantie

Beschikbaar voor de Audi A5 Coupe, bouwjaar 2007 tot heden

Dit pakket bestaat uit:

 • Binnenverlichting voor: 2x C5W (produktcode 4310.04.99)
 • Binnenverlichting achter: 2x W5W (produktcode 4110.03.03)
 • Leeslampje: 2x W5W (produktcode 4110.03.03)

 U hebt de keuze uit 3 pakketten:

 • Basis-pakket: plafondverlichting (totaal 6 lampjes) 
 • Plus-pakket: plafondverlichting, zonneklep en voetverlichting (totaal 10 lampjes)
 • Extra-pakket: plafondverlichting, zonneklep, voetverlichting, instapverlichting en kofferbakverlichting (totaal 13 lampjes)

 

Meer informatie
Meer informatie
Maat Pakket
Kleur 6000k wit
Technologie LED
Canbus Proof Ja
Geschikt voor: Auto
E Keurmerk Interieur
Fabrikant X-Line
Garantie 18 mnd
Verzendkosten € 4.95
Produktcode 2030.04.01
EAN 7434031141129
FAQs Xenonverlichting

 

Aankoop van Xenon en LED produkten

Het bestellen van de juiste lamp kan soms lastig zijn. Met onderstaand stappenplan wordt het een stukje eenvoudiger.

 

1. Welke maat hebt u nodig?

Dit kunt u eenvoudig opzoeken met behulp van onze fittingzoeker

 

2. Heb ik een Canbus uitvoering nodig?

Is uw auto uitgerust met een boordcomputer? Wanneer u een foutmelding krijgt als een lampje stuk is, is uw auto inderdaad uitgerust met een boordcomputer, en moet u kiezen voor een Canbus variant.

Het canbus-systeem meet de stroomafname van bijna iedere lamp in uw voertuig. Een kapotte lamp neemt geen stroom meer af en dan krijgt u dus de melding van een defecte lamp op uw dashboard.

Als u xenon of LED verlichting in uw voertuig wil gaan plaatsen, weet u dus bij voorbaat dat deze energiezuinige lamp minder energie nodig heeft dan de oorspronkelijke lamp om een maximale lichtopbrengst te geven. Deze lagere energie afname wordt het canbus-systeem gemeten en om een melding te voorkomen dient u canbus produkten te gebruiken. De boordcomputer meet dan geen grote afwijking van de standaard waarden en denkt derhalve dat er niks aangepast is.

 

3. Welke kleur wilt u?

Voor Xenon verlichting zijn deze kleuren beschikbaar (afhankelijk van het produkt, dit staat vermeld in de omschrijving van het betreffende produkt):

 • 3000K (geel retro look)
 • 4300K (geel-wit)
 • 5000K (helder wit)
 • 6000K (wit)
 • 8000K (wit - blauw)
 • 10000K (blauwig)
 • 12000K (paarsachtig)
 • 14000K (violet)

 Voor LED produkten staan deze kleuren vermeld bij het produkt

 

4. Heb ik een R-lamp of C-lamp nodig (alleen van toepassing bij Xenon produkten)?

Wat is een R-lamp?

De R-lampen, zoals bijvoorbeeld de H7-R lamp is speciaal ontwikkeld voor koplampen met een reflector, het meest traditionele lichtbundelsysteem. Indien u geen volledig dichte reflector in uw koplamp heeft, is er kans op strooilicht. Dit wil zegen dat het lichtbeeld enigzins vertroebelt omdat u er een veel sterkere lamp inzet (de xenonlamp) en hierdoor licht "ontsnapt" uit de traditionele reflector. De volledig dichte reflector wordt ook wel "paddestoel" genoemd. Bij dit soort reflector heeft u GEEN speciale R lampen nodig.

Het probleem met de reflectorspiegels, is dat het onderste gedeelte van de spiegel terug omhoog schijnt. Zet je er een gewone H7 xenon kit in, zonder de afgemarkeerde stukken die de H7R wel heeft, dan gaat het licht onderaan terug omhoog schijnen, recht in de ogen van je tegenliggers. Het andere nadeel van een reflectorspiegel is dat je aflijning nooit echt heel mooi is in vergelijking met een projector.

Let op: heeft u een lens koplamp met een glazen bolletje waar de lamp achter zit, dan heeft u de R lampen niet nodig. Indien u vragen heeft over de lampen die u nodig heeft, staan wij altijd voor u klaar om u te helpen.

Wat is een C-lamp?

Deze zijn speciaal ontwikkeld voor korte reflector koplampen. Het betreft lampen die ongeveer de helft van de lengte hebben in vergelijking met gewone xenonlampen. Deze lampen zijn ontwikkeld voor auto's met koplampen waar en normale xenonlamp niet (of heel lastig) inpast, zoals de BMW 1 serie of de Alfa 146. De gewone lamp raakt de reflector aan omdat deze te lang is. Hierdoor kan een verkeerd lichtbeeld ontstaan of u kunt zelfs schade aan uw koplamp veroorzaken doordat de reflector verbuigt. Dit betekent APK afkeur!

 

5. Wat is het verschil tussen een BA15s, BAU15s, BAY15s, BA15d, BAU15d en BAY15d fitting?


 

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:X-Line LED binnenverlichtingspakket geschikt voor Audi A5 coupe - Basis-pakket
Scroll to top